Nieuws en informatie

WAT VINDEN KLANTEN VAN STIEL?

Bert Bult heeft als commissaris 8 keer mijn business plan afgekeurd. Dat dreef mij tot wanhoop en tekent de mens Bert. Uiterst zorgvuldig, betrokken en loyaal. Met meer inzet en toewijding dan je van een commissaris kan en mag verwachten.

IMPLEMENTATIE VAN DE STRATEGIE

Vorige week werd de STIEL aanpak in de praktijk toegelicht. Afgesloten werd met de vaststelling dat de deelnemers die hebben deelgenomen aan de strategiebijeenkomst vol energie terugkeren naar de werkplek en klaar staan om de implementatie van de strategie te starten.

DE STIEL AANPAK IN DE PRAKTIJK

Vorige week werd de STIEL aanpak toegelicht. Er zijn veel reacties binnengekomen. Ontzettend leuk en leerzaam! Veel vragen betreffen invulling van de STIEL aanpak voor concrete situaties waarin bedrijven en instellingen zich bevinden.

STRATEGIEONTWIKKELING: DE STIEL AANPAK

Het ontwikkelen van een strategie is niet het volgen van een recept van een sector of industrie of het kopiëren van de strategie van een concurrent of het doen wat altijd is gedaan. Bij het ontwikkelen van de strategie kijken wij met een strategische blik. Dit betekent dat vooruit, achterwaarts, van boven, van beneden, zijwaarts en verder gekeken zal worden.

Website STIEL Strategie & Implementatie live

STIEL helpt bedrijven en organisaties een heldere strategie te ontwikkelen en implementeren. Lange ervaring hierin helpt uw organisatie om valkuilen te voorkomen en snel resultaat te zien. Neem contact op en laat u informeren wat STIEL kan betekenen voor u!

Maak
kennis

Wij gaan graag in gesprek. Heeft u interesse, vragen, opmerkingen of ideeën die u wilt delen?

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.